Real time web analytics, Heat map tracking

ATMU-da turizm sektorunun inkişaf istiqamətləri müzakirə olunub

9 iyun 2016 – cı il tarixində Azərbaycan Turizm və Menecment Universitetində(ATMU) ali təhsil ocağının rektoru professor Cəfər Cəfərovla Almaniya Federativ Respublikasının “Almaniya Beynəlxalq Əməkdaşlıq” Təşkilatının(GİZ) Bakıdakı nümayəndəliyinin rəhbəri xanım Sonya Fonteyn və təşkilatın ölkəmizdə səfərdə olan bir qrup eksperti ilə görüşü keçirilib. Görüş zamanı Azərbaycanda turizm sektoru, inkişaf istiqamətləri, turizm sahəsində həyata keçirilən elmi araşdırmaların nəticələri haqqında geniş müzakirələr aparılıb. Daha sonra universitet və adı qeyd edilən təşkilat tərəfindən müştərək həyata keçirilən layihələr, o cümlədən gələcək əməkdaşlıq imkanları müzakirə edilib.

Bizi Facebook səhifəmizdə izləyin  Bizi Google Plus səhifəmizdə izləyin  Bizi Youtube səhifəmizdə izləyin

Bizi Instagram səhifəmizdə izləyin  Bizi Twitter səhifəmizdə izləyin  Bizi Linkedin səhifəmizdə izləyin

work

Copyright © 2014.